De moderne tijd biedt vooruitgang

De naam Uninova is ontstaan vanuit de denkbeelden Uni voor “breed orienterend en uniek” en Nova voor “vernieuwend”. Building the future.

De visie van de onderneming is de traditionele markt te vernieuwen met betaalbare open softwareoplossingen waarbij samenwerkingen voor aanvullende toepassingen de kracht en flexibiliteit van het geheel maken.

Uninova heeft een enthousiast team en een portfolio aan producten en diensten dat verder uitgebreid en opgebouwd wordt.

“”Er is een betere manier om te groeien. Uninova biedt softwareoplossingen en maatwerk software development die je bedrijf helpt groeien zonder compromissen. Want ‘goed voor het bedrijf’ moet ook ‘goed voor de klant’ betekenen.”

Hilbert – Sales manager

Building the future

Onze missie en visie

Onze visie is de traditionele markt te vernieuwen met betaalbare open softwareoplossingen waarbij samenwerkingen voor aanvullende toepassingen de kracht en flexibiliteit van het geheel maken.

Onze missie is het creëren van een veilige digitale wereld waarin organisaties zichzelf en betrokkenen op een eenvoudige manier zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Dit vanuit de brede, centrale functie en oplossingen die bibliotheken momenteel te bieden hebben.

The A-team

Uninova team

Gideon

Lead research and development

Als Lead Research and Development stuur ik een team aan van junior developers en
onderzoek ik de nieuwste technologieën.  Mijn team en ik ontwikkelen trends en wensen van opdrachtgevers om deze te 
implementeren binnen bestaande en nieuwe producten. Zo werkt mijn team en ik altijd naar een nog betere gebruikerservaring. 

Hilbert

Sales manager

Als sales manager ondersteun ik Uninova met veel plezier op het gebied van marktverkenning, klantkwalificatie, lead generatie en salesopvolging. Heb je vragen of wil je graag meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact met mij op, ik help je dan graag verder. 

 

Dirk

Applicatie expert

Applicatie expert voor Brocade is een uitdaging die ik in september 2019 ben aangegaan.  Door mijn jarenlange ervaring als ontwikkelaar en functioneel medewerker in de bibliotheeksector ben ik goed op de hoogte van de eisen en wensen van onze klanten.  Mijn doel is om Brocade bij elke bibliotheek zo goed mogelijk te configureren zodat alle functies voor gebruikers volledig benut worden. 

Lynn

Service coordinator

Als service coördinator ben ik het eerste aanspreekpunt voor de klant en de interne organisatie. Mijn taak is zorg te dragen dat de geleverde diensten in lijn zijn met de gemaakte afspraken. Mijn interesse gaat uit naar het verbeteren van de klantervaring en het in kaart brengen van veranderende behoeftes.

Michel

Software developer

Als software ontwikkelaar ben ik altijd op zoek naar hoe de beste invulling te geven aan de functionele wensen van de klant. Mijn interesse gaat uit naar het snijvlak van de laatste beschikbare technieken en deze op een heldere manier te vertalen naar de eindgebruiker.

Peter

Informatie specialist

Voor Uninova ben ik VisieDosis specialist in het aanbrengen van structuur en het verzorgen van de benodigde metadata voor het automatisch digitaal opslaan van gegevens. Het verzorgen van de implementatie van digitaal werken en het informatiebeheer.  

Uninova nieuws

Op onze vernieuwde website informeren wij je onder andere over onze diensten, nieuws en vacatures.

Werken bij

Kom jij ons team versterken?

Het werken bij Uninova is uitdagend en innovatief. Je maakt deel uit van een enthousiast team met ambities. Een goede sfeer en samenwerkingen met derden partijen vinden wij belangrijk, naast perspectief voor persoonlijke ontwikkeling.

Software Developer Bibliotheeksystemen

Ben je een crack in software development, en geboeid door multi-user web-toepassingen met complexe processen en hoge performance eisen? Grote kans dat wij dan op zoek zijn naar jou!

Open sollicitatie

Waar ga jij impact maken? Staat jouw functie er niet bij? Stuur ons een open sollicitatie.  Grote kans dat wij dan toch op zoek zijn naar jou!

Vrijblijvend een videocall?

Ben jij bezig met het uitwerken van jouw maatwerk software concept? Of wil je jouw bestaande software laten doorontwikkelen? Zoek je daarbij een vertrouwde partner waarmee je fijn en succesvol kunt samenwerken?

Er is ontzettend veel mogelijk op het gebied van software development. We komen graag eens bij je op locatie om hierover te sparren. Vind je het fijner om eerst een vrijblijvende videocall te doen? Helemaal geen probleem! Via de onderstaande knop plan je direct een moment in met onze adviseur Hilbert of Lynn. Wij denken graag met je mee en praten je graag bij over de mogelijkheden van een samenwerking. Zo weet jij precies wat er mogelijk is, zonder al ergens aan vast te zitten!

Plan vrijblijvend een videocall in!

Wij denken graag met je mee en praten je graag bij over de mogelijkheden van een samenwerking. Zo weet jij precies wat er mogelijk is, zonder al ergens aan vast te zitten!

Vul het contactformulier in en wij zullen spoedig contact met je opnemen.

 

Bel me terug