Waarom development van Uninova?

Van mobiele app tot webapplicatie, van frontend tot backend. Uninova heeft dankzij haar ruime ervaring en een team van professionals alle expertise in huis om het volledige ontwikkeltraject uit handen te nemen. Wij zijn verslaafd aan kennis. Hoe complex het probleem ook is, wij worden meester in jouw vakgebied. Daardoor kunnen wij software ontwikkelen die echt werkt en er fantastisch uitziet.

Building the future

Product development en SaaS-oplossingen voor bedrijven die vooruit willen

Maatwerk software ontwikkeling

De ideale aanpak? Dat kan verschillen per project en opdrachtgever. Op basis van jouw wensen kijken we naar de meest effectieve werkwijze. Zo zitten we nooit vast aan een logge, inefficiënte manier van werken.

Vaak werken we met een ‘Agile’ aanpak in de vorm van sprints. Deze werkwijze is doeltreffend, goed te overzien en geeft tussentijds voldoende ruimte voor controles en bijsturing, als het project daar om vraagt.

Onze werkwijze

Inventarisatie

Onze projectleider inventariseert jouw doelen en problemen tijdens een persoonlijk gesprek op locatie of tijdens een online afspraak.

Functioneel ontwerp

Voor de start van het project stellen wij een functioneel ontwerp op. Hierin wordt duidelijk aangegeven wat de werkzaamheden zijn om het project succesvol op te leveren.

Project start

Samen spreken wij een datum af voor de start van het project. Zodra de start van het project duidelijk is wordt ook een indicatie gegeven voor oplevering.

Realisatie

Wij gaan tijdens deze fase professioneel aan de slag o het project te realiseren. Tijdens de realisatie hebben wij nog contact zodat wij het project volledig naar wens opleveren.

Vrijblijvend een videocall?

Ben jij bezig met het uitwerken van jouw maatwerk software concept? Of wil je jouw bestaande software laten doorontwikkelen? Zoek je daarbij een vertrouwde partner waarmee je fijn en succesvol kunt samenwerken?

Er is ontzettend veel mogelijk op het gebied van software development. We komen graag eens bij je op locatie om hierover te sparren. Vind je het fijner om eerst een vrijblijvende videocall te doen? Helemaal geen probleem! Via de onderstaande knop plan je direct een moment in met onze adviseur Hilbert of Lynn. Wij denken graag met je mee en praten je graag bij over de mogelijkheden van een samenwerking. Zo weet jij precies wat er mogelijk is, zonder al ergens aan vast te zitten!

Plan vrijblijvend een videocall in!

Wij denken graag met je mee en praten je graag bij over de mogelijkheden van een samenwerking. Zo weet jij precies wat er mogelijk is, zonder al ergens aan vast te zitten!

Vul het contactformulier in en wij zullen spoedig contact met je opnemen.

 

Bel me terug