Building the future

De data ontwikkelt het systeem. Niet traditioneel “het systeem wordt gevuld met data” maar vernieuwend met “de data zelf vormt het systeem”. Uninova ontwikkelt en beheert betaalbare oplossingen in traditionele wereld. Juist door de klant weer centraal te stellen en te werken met het belang van data zijn er praktische oplossingen te vinden.

Waarom Brocade?

Een bibliotheek- management systeem voor de toekomst

Een bibliotheekmanagementsysteem
voor de toekomst

Snel, stabiel en altijd up-to-date. Brocade is een browser en platform onafhankelijk bibliotheeksysteem dat je tijd en geld bespaart en het eenvoudig maakt om jouw volledige bibliotheekcollectie en -circulatie te beheren. Brocade is een SaaS (Software as a Service) oplossing van Uninova welke continu investeert in de hardware van het platform zodat jij als Brocade gebruiker altijd met de modernste technologie werkt.

Waarom VisieDosis?

Uw archief kwijnt in VisieDosis niet weg

Papieren die opgeborgen worden in het geautomatiseerde informatiebeheersysteem VisieDosis, zijn hierna verre van spoorloos te noemen. U verliest nooit de controle over de opgeslagen gegevens in VisieDosis, vanwege:

Daarom Uninova

Klant centraal

Juist door de problematiek bij de klant centraal te stellen en oplossingsgericht te werken, zijn wij in staat om met een open vizier die inrichtingen vorm te geven waar onze relaties haar kerntaken optimaal in kunnen uitoefenen.

Ervaring met (semi) overheden

Uninova is actief in de markt van (semi) overheden, onderwijs, bibliotheken en musea. Door onze ruime ervaring zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen uw instelling optimaal bijstaan bij vernieuwing.

Focus op vernieuwing

Uninova staat voor innovatie en vernieuwing in zowel nieuwe als bestaande technieken om de uitdagingen van klanten op te kunnen lossen. Building the future, niet traditioneel maar altijd vernieuwend.

Bel me terug