Hoe informatiebeheersysteem VisieDosis én ons advies in uw voordeel kan werken.

VisieDosis verzorgt de opslag van informatie en het volledige informatiebeheer. Dit informatiebeheersysteem van Uninova is geschikt voor elke organisatie. VisieDosis is configureerbaar en stabiel, flexibel en eenvoudig. Het alles-in-een-systeem VisieDosis integreert verschillende tools. Door outside the box te denken hebben we voor u een volledig webgebaseerde oplossing gebouwd voor het beheer van actuele en authentieke informatieobjecten.

Waarom VisieDosis?

Simpel omgaan met grote hoeveelheden data

Het informatiebeheersysteem VisieDosis bevat technieken en alle faciliteiten die essentieel zijn voor een volledig informatiebeheer. Een onderscheidende functionaliteit is bijvoorbeeld het automatisch archiveren van mappen met documenten vanaf jouw schijf of SharePoint-omgeving. De archivering vindt plaats in het documentmanagementsysteem en/of de recordmanagementtool. Selecteren en vernietigen van documenten conform wet- en regelgeving is dan ook automatisch geregeld. VisieDosis is geen technologische utopie, maar een totaalconcept voor het centraal beheren van informatie.

Ons informatiebeheersysteem VisieDosis omvat de volgende tools:

Building the future

Flexibele opzet

VisieDosis is een bouwdoos die bestaat uit vaste tools waarbinnen het informatiebeheer volledig naar eigen smaak is in te richten. Daarvoor voeren we eerst samen met u een informatieanalyse uit, die vervolgens wordt vertaald naar processen met bijbehorende documentstromen. Omdat VisieDosis zo flexibel is opgebouwd, heeft u nauwelijks omkijken naar het informatiebeheer – dat is vooraf ingeregeld.

Het informatiebeheersysteem VisieDosis van Uninova sluit altijd aan op de behoeften van uw organisatie. En de tijd die gemoeid is met informatiebeheer en functioneel beheer wordt door de ver doorgevoerde automatisering tot een minimum beperkt. De flexibele opzet zorgt ook voor een snelle implementatie, waarmee u veel kosten bespaart. Het systeem is zo goed als kant-en-klaar voor gebruik.

VisieDosis voldoet aan de ‘by design’-principes waarbij vooraf de eisen uit AVG én Archiefwet zijn ingebouwd.

Vrijblijvend een videocall?

Ben jij bezig met het uitwerken van jouw maatwerk software concept? Of wil je jouw bestaande software laten doorontwikkelen? Zoek je daarbij een vertrouwde partner waarmee je fijn en succesvol kunt samenwerken?

Er is ontzettend veel mogelijk op het gebied van software development. We komen graag eens bij je op locatie om hierover te sparren. Vind je het fijner om eerst een vrijblijvende videocall te doen? Helemaal geen probleem! Via de onderstaande knop plan je direct een moment in met onze adviseur Hilbert of Lynn. Wij denken graag met je mee en praten je graag bij over de mogelijkheden van een samenwerking. Zo weet jij precies wat er mogelijk is, zonder al ergens aan vast te zitten!

Plan vrijblijvend een videocall in!

Wij denken graag met je mee en praten je graag bij over de mogelijkheden van een samenwerking. Zo weet jij precies wat er mogelijk is, zonder al ergens aan vast te zitten!

Vul het contactformulier in en wij zullen spoedig contact met je opnemen.

 

Bel me terug