Intelligente cloudplatform voor bibliotheken, archieven en musea.

Snel, stabiel en altijd up-to-date. Brocade is een browser en platform onafhankelijk bibliotheeksysteem dat je tijd en geld bespaart en het eenvoudig maakt om jouw volledige bibliotheekcollectie en -circulatie te beheren. Brocade is een SaaS (Software as a Service) oplossing van Uninova welke continu investeert in de hardware van het platform zodat jij als Brocade gebruiker altijd met de modernste technologie werkt.

Waarom Brocade?

Een bibliotheekmanagementsysteem
voor de toekomst

De moderne tijd biedt vooruitgang. Met de software van Uninova, Brocade, kunnen bibliotheekmedewerkers via de baliecomputers, hun laptop, tablet of smartphone inloggen.
Alle gegevens staan cloudbased opgeslagen en zijn daardoor vanuit iedere willekeurige locatie, met een gebruikersnaam en wachtwoord toegankelijk.

Building the future

Brocade filosofie

Benieuwd naar de voordelen voor uw bibliotheek, of specifieke vraagstukken?
Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek en een rondleiding in Brocade.

Web based

Brocade is een webtoepassingin elke zin van het woord. In plaats van de klassiekere cliënt-based toepassingen, bevindt een Brocade-installatie zich op een server. Deze kan zich zowel bij ons als bij de klant bevinden.

Parameterwaarden en schaalbaarheid

Brocade is heel sterk parametriseerbaar, waardoor het Brocade systeem volledig op uw manier van werken kan worden afgestemd. We durven te stellen dat software slechts een randfenomeen moet zijn en de werking van een instelling ondersteunt.

Open

Brocade is een systeem dat is ontstaan vanuit de filosofie dat gesloten software vele mogelijkheden laat liggen. Wij staan via webservices en onze API open voor koppelingen, exportmogelijkheden en satelliettoepassingen. Onze ontwikkelaars hebben een jarenlange ervaring in het integreren en koppelen met externe databases, boekhoud-en bestelsystemen, HR-toepassingen en overkoepelende publicatieomgevingen en catalogi.

Wetenschappelijke standaarden

Brocade is ontstaan binnen Anet, de ICT-afdeling van de Universiteit van Antwerpen en haar wetenschappelijke partners. Brocade voldoet dan ook aan de hoogste wetenschappelijke standaarden.

State-of-the-art

Een team van toegewijde ontwikkelaars, ondersteund door een actieve gemeenschap van gebruikers, zorgt ervoor dat Brocade altijd in beweging blijft. Bij elke release, waarvan er gemiddeld twee per jaar zijn, komen er nieuwe functionaliteiten en verbeteringen bij.

Vrijblijvend een videocall?

Ben jij bezig met het uitwerken van jouw maatwerk software concept? Of wil je jouw bestaande software laten doorontwikkelen? Zoek je daarbij een vertrouwde partner waarmee je fijn en succesvol kunt samenwerken?

Er is ontzettend veel mogelijk op het gebied van software development. We komen graag eens bij je op locatie om hierover te sparren. Vind je het fijner om eerst een vrijblijvende videocall te doen? Helemaal geen probleem! Via de onderstaande knop plan je direct een moment in met onze adviseur Hilbert of Lynn. Wij denken graag met je mee en praten je graag bij over de mogelijkheden van een samenwerking. Zo weet jij precies wat er mogelijk is, zonder al ergens aan vast te zitten!

Plan vrijblijvend een videocall in!

Wij denken graag met je mee en praten je graag bij over de mogelijkheden van een samenwerking. Zo weet jij precies wat er mogelijk is, zonder al ergens aan vast te zitten!

Vul het contactformulier in en wij zullen spoedig contact met je opnemen.

 

Bel me terug