VisieDosis: de recordmanagementtool met ingebakken gebruiksvriendelijkheid

Het op de juiste manier archiveren van documenten, dat is de kernactiviteit van VisieDosis. Om precies te zijn: het automatisch registreren, archiveren, selecteren op bewaren, vernietigen én verwijderen van documenten en bestanden. En dat volgens alle bestaande wetgeving op dit gebied.

Dat doen we voor allerlei klanten in diverse sectoren. Het flexibel kunnen toepassen van metadata is daarbij ‘state of the art’. Ze zorgen voor een goede toegankelijkheid van informatie en verschillende functionaliteiten. Bovendien maken ze het uitwisselen van informatie tussen systemen veel gemakkelijker.

Aanleiding voor de start van VisieDosis

Peter van Engelen: “Na veel uitvoerend bezig geweest te zijn bij de politie, gemeenten, samenwerkingsverbanden en woningcorporaties, dachten we: dit kan makkelijker. Juist in de praktijk zagen we de verschillende pakketten die niet gebruiksvriendelijk zijn. Ze kostten onnodig veel tijd.

Met VisieDosis kun je in drie klikken opslaan en archiveren. Zowel dossiers als documenten worden automatisch geregistreerd en opgeslagen, én voorzien van metadata. En dat resulteert in een enorme kostenbesparing voor de organisatie. Ons uitgangspunt is: van heel veel klikken naar zo min mogelijk handelingen, met zoveel mogelijk resultaat. De gebruiker blijft gewoon werken zoals deze gewend is.”

Petra van de Weitgraven van VisieDosis: “VisieDosis biedt functionaliteiten om aan te sluiten op processen. Onze visie dragen we niet alleen uit, maar is in de architectuur van VisieDosis opgenomen. De grondbeginselen zijn anders, flexibel en eenvoudig, zodat die kunnen meebewegen. En omdat we op het juiste moment instapten, konden we direct vanuit de cloud beginnen. Deze voorsprong in ontwikkeling maakt echt het verschil.”

De onderscheidende kracht van VisieDosis

Makkelijker werken kan! Bijvoorbeeld door de snelheid van implementatie. Klanten kunnen doorgaans binnen drie dagen aan de slag. Met de techniek en kennis uit de praktijk wordt alles zo passend mogelijk ingericht. Daarbij altijd in het achterhoofd houdend: “Wat levert ons product op in waarde voor de klant?” VisieDosis heeft een ingebakken gebruiksvriendelijkheid en is toegankelijk voor iedereen. Na implementatie kunnen geautoriseerden de processen en metadata zelfstandig aanpassen.

En de toekomstplannen?

Kijken we naar de toekomst voor klanten, dan kan met VisieDosis de overstap naar een nieuw ERP of DMS vereenvoudigd worden. Informatie wordt automatisch 30 tot 40 jaar veilig ‘encrypted’ opgeslagen in een gecertificeerde omgeving tegen een aantrekkelijke prijs.

In het algemeen wil Uninova met VisieDosis alle processen gaan ondersteunen en informatie structureren door specifieke processen in beeld te brengen. Geautomatiseerd en ongeacht de organisatie. Denk aan klachten, offertes, schadeclaims en informatieverzoeken. Organisaties kunnen daar conclusies uit trekken en vervolgens hun beleid op aanpassen. Zo wordt het datamanagement-systeem ook echt iets strategisch dat stuurt!

Benieuwd naar de opties voor uw organisatie? Mail ons via support@uninova.nl of bel ons op 088 – 47 23 400.

Lynn

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bel me terug